Entertainment Fashion Internațional Lifestyle Monden Știri Travel World 

Claudia Schiffer, apariţie rară pe covorul roşu. Cum arată supermodelul anilor 90 la 51 de ani – Galerie FOTO si VIDEO!

Claudia Schiffer este, a fost și va rămâne una dintre cele mai frumoase femei din lume. Top modelul a avut o apariţie de zile mari alături de soţul său, regizorul Matthew Vaughn. Claudia Schiffer l-a însoţit pe acesta la premiera din Londra a filmului The King’s Man: Începutul.

Celebra blondă a podiumurilor de modă pare că a găsit secretul tinereţii fără bătrâneţe. Iar silueta este la fel de fină ca în zilele bune, când defila pentru marile case de modă. Și-a păstrat frumusețea, grația și magnetismul cu care a cucerit industria fashion în urmă cu mai bine de 30 de ani.

Nu a pășit singură pe covorul roșu, ci alături de soțul ei. Regizorul Matthew Vaughn este bărbatul care îi stă alături de aproape 20 de ani. De departe, supermodelul a fost punctul general de atracție pe covorul roșu. A strălucit pur și simplu într-o ținută care îi pune perfect în valoare trupul de zeiță.

CLAUDIA SCHIFFER IN BALMAIN PRE-FALL 2022

Claudia Schiffer a îmbrăcat o rochie neagră cu inserţii de perle, lungă şi perfect mulată pe trupul său fără cusur. Vestimentaţia aparţine Balmain, din colecţia Pre-Fall 2022. Vedeta a optat pentru o mică poşetă asortată şi balerini negri din catifea, decoraţi şi ei cu perle.

Vedeta nu este văzută prea des în compania soţului său. Regizorul în vârstă de 50 de ani şi celebrul supermodel sunt căsătoriţi din 2002, trăiesc în Marea Britanie şi au împreună trei copii: Caspar (18), Clementine (17) şi Cosima (11).

Redactia

Related posts